Lille

170.000 TONS FISKEMEL OG FISKEOLIE OM ÅRET TIL 60 LANDE

FF Skagen er en af verdens førende producenter af fiskemel og fiskeolie. Vi udvikler, fremstiller og markedsfører sunde produkter, der anvendes som tilskud af proteiner og omega 3 fedtsyrer til dyr og fisk i akvakultur, agrikultur og petfood over hele verden.

FF Skagen A/S er et fondsejet aktieselskab, primært ejet af fiskerne og fiskeindustrien. Vores fabrikker er beliggende på havnene i Skagen og Hanstholm … i direkte forlængelse af råvareforsyningen fra en betydende del af den pelagiske fiskerflåde. Her forædler 130 medarbejdere årligt omkring 500.000 tons råfisk til 170.000 tons fiskemel og fiskeolie. FF Skagen koncernen har en årlig omsætning på over DKK 1,8 mia og eksport til mere end 60 lande.

Bæredygtighed, miljøbevidsthed og fodersikkerhed er de vigtigste kvaliteter i FF Skagens produkter. Vi arbejder dagligt med at udvise ansvarlighed i alt, hvad vi foretager os - fra fangst til færdigvare - og har gjort det i FF Skagens mere end 60 årige historie.

FF Skagen er certificeret iht. kvalitet, miljø, energi, bæredygtighed og fodersikkerhed og medlem af Marine Ingredients Denmark