FF Naturland fiskemel


FF Naturland fiskemel
FF Naturland fiskemel er fremstillet af bæredygtigt afskær fra fiskeindustrien. Produktet er godkendt og certificeret af Naturland som et bæredygtigt og  socialt ansvarligt proteintilskud. Naturland, der er et af verdens mest respekterede økologimærker med mere end 53.000 medlemmer. Organisationen arbejder efter økologiske standarder, der er strengere end fx det tyske miljømærke, Bio-Siegel. FF Naturland fiskemel er garanteret salmonellefri.

 Deklaration:  

   Protein 65-68%
   Vand Max 10%
   Fedt Max 12%
   Salt Max 4,5%

Tilsat antioxidant min 500 ppm Naturox under produktion
 

Programmet omfatter:

FF Naturland Classic
Allround økologisk proteintilskud til kyllinger, høns, svin samt ål og rejer. Med høj biologisk værdi tilfører FF Naturland Classic både bedre foderudnyttelse og bedre økonomi. Dyr, der fodres med FF Classic opnår høj daglig tilvækst i kraft af FF Naturland Classic’s betydende bidrag til indholdet af aminosyrerne i den sunde, afbalancerede foderblanding.

FF Naturland LT
Økologisk fiskemel i særklasse til smågrise, ørreder, laks og mink. FF Naturland LT fiskemel har et stort indhold af proteiner og mineraler og en uovertruffen høj proteinfordøjelighed. Resultatet er en tilvækst helt i top. FF Naturland LT er særligt velegnet til dyrenes første leveuger, hvor foderet helt essentielt bør ligge så tæt på dyrenes naturlige føde som muligt.

FF Naturland Special A
Letfordøjeligt økologisk næringskoncentrat til smågrise, laks og mink. FF Naturland Special A er forædlet i en skånsom proces, der bevarer fiskekødets (100% afskær) oprindelige kvaliteter. Fyldt med næringsværdier, der ligger helt tæt op ad dyrenes naturlige føde. Med samme høje indhold af de essentielle aminosyrer og en uovertruffen fordøjelighed.

FF Naturland Trimmings
Godkendt som økologisk proteintilskud af Naturland og Soil Association. FF Naturland Trimmings er et næringsrigt fiskemelsprodukt, målrettet økologisk lakseopdræt. Tilsat naturlige antioxidanter som gør FF Natur til det perfekte proteintilskud i en velafbalanceret og økologisk foderblanding. Anvendes bl.a i en af verdens mest kvalitets-bevidste lakse-industrier, nemlig den norske.